Big Swede BBQ Badass Beef Boos 379g

139 kr
122 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Big Swede BBQ Badass Beef Boost 

4e plats American Royal 2018                               (världens mest prestigefyllda bbq-tävling) 2018

Denna amerikanska kryddblandning / rub är en kaxig och smakrik rub för nötkött, med en perfekt balans mellan söt, het, salt och fyllig smak. 

Detta är en seriös tävlings rub som kommer lyfta ditt nöt kött till en helt ny nivå.

Den har större korn som gör den perfekt till stora köttstycken som högrev och bringa/brisket som behöver gå länge på grillen, men den fungerar också utmärkt att använda på nötkött som skall grillas het och snabbt då den inte bränner.

Testa den gärna på andra på andra kött bitar så som fläskkotlett, lammkotletter och även på lax och andra fiskar, ja den passar nästan på precis allt. 

Denna rub har den perfekta balansen mellan det heta och det söta gör denna kryddblandning perfekt som en allkrydda både till professionella till hemma kockar som vill glänsa vid grillen. 

Enjoy and long live the smoke Johan “Big Swede” Magnusson

Vikt: 379g

Ingredienser: 

Rörsocker, kryddor (chilipeppar, salt, torkad vitlök, torkad lök, paprika, hydroliserat sojaprotein, monosodium glutamat (E621), senapsfrön, köttfond, lökpulver, maltodextrin, jästextrakt, karamellfärg (E150a), paprikaextrakt (E160c) (färg), gurkmeja (färg), selleriextrakt, disodiuminosinat (E631) och disodiumguanylat (E627), sellerifrön och max 2% kiseldioxid (E551) (klumpförebyggande medel)